"2018-ban egy szív eredetűnek vélt mellkasi nyomással és pánikkal kísért folyamat után kórházban kötöttem ki, ez két év alatt négy alkalommal is megtörtént."

Kedves WIWE!

 

Nagyon hálás vagyok azért, hogy megtaláltam ezt a készüléket.

2006-ban Angliába kerültem egészségtelen táplálkozás és a sport hiánya miatt elkezdtek szaladni fel rám a kilók eleinte csak nagyon apránként.

Az elmúlt közel 15 évben hat különböző országban éltem, szinte mindenhol picit másként, alkalmazkodva a helyi viszonyokhoz.

Ez azt jelenti más volt az életritmusom és másfajta étkezést követtem.

2017-ben eljutottam arra a pontra, hogy általános fáradtság, kimerültség, levertség volt jellemző rám és a sportos testalkatom helyett plusz 15 kg volt rajtam, éreztem hogy mindenképpen változtatnom kell, hogy újból jól érezzem magam.

2018-ban egy szív eredetűnek vélt mellkasi nyomással és pánikkal kísért folyamat után kórházban kötöttem ki, ez két év alatt négy alkalommal is megtörtént.

Az orvosok egyik alkalommal sem találtak jelen technikai tudás mellett kimutatható okot.

Az egyik ilyen vizsgálat után láttam a Wiwe hirdetését és néhány hónap hezitáció után úgy döntöttem megveszem és nem bántam meg!

Ugyanis amikor rendellenességet mérek ezt el tudom menteni az orvosomnak, illetve ha nagy a baj akkor színkódok alapján azonnal jelez is a készülék.

Az első orvos akinek megmutattam (egy idősebb orvos volt) nagy balgaságnak nevezte és azt mondta vigyem vissza a készüléket.

Szerencsére nem sokkal később találtam egy készséges orvost, aki tudta mi az a WIWE és az első lehetséges alkalommal meg is nézte az eredményeimet. A kijelzett színek (sárga és piros) egyike sem minősült az orvosom szerint súlyosnak.

A konklúzió számomra kettős. Egyfelől meg kell szabadulnom 15-20 kg feleslegtől, mely leadásával az észlelt jeleségek megszüntethetőek.

Másfelől nagyon megnyugtató az, ha úgy érzem a WIWE mérések referenciapontként is használhatóak, hogy megtudjam helyes-e az általam követett irány.

Az orvos halkan megjegyezte. 38 éves vagyok, még pont időben jöttem hogy egy életmód váltással megőrizzem a szívem egészségét.

Hálás vagyok a WIWE fejlesztőinek, mert ez a készülék ebben segít nekem! Másfelől Észak-magyarországiként büszkeséggel tölt el, hogy ezt a készüléket Egerben gyártották és fejlesztették.

 

Üdvözlettel,

Péter


Vissza