"WIWE-VAL SZÉP AZ ÉLET, DE LEGALÁBBIS BIZTONSÁGOSABB!"

2020 októberében egy perc alatt omlott össze addigi életem. Megtalált és otthonra is lelt bennem a COVID. A karantén idő lejárta előtt szinte villámcsapásként ért egy agyi infarktus és baloldali bénulás. A kórházi kezelés alatt kialakult még kétoldali tüdőembólia is, és mindkét lábamban trombózis. Hosszú hónapok múlva, a kórházból hazakerülve úgy éreztem, elveszítettem azt a biztonságot, amit a bent tartózkodás alatt az orvosi jelenlét nyújtott.

Hazaérkezésem után Édesanyámtól kaptam egy WIWE készüléket, amit ő már jóval korábban megvásárolt és használt is. Neki is nagy segítséget jelentett a pandémia miatt leállított orvosi ellátás hiányában. Probléma esetén megvolt a lehetősége, hogy azokat a mérési eredményeket, amiknél az eltérés jelentős volt, átküldje a kezelőorvosának, akivel megbeszélték a további teendőket. Mindezek ellenére én egy kicsit szkeptikusan fogadtam a készüléket és a tanácsait, és meglehetősen nehezen szántam rá magam az első mérésre. Az eredményeim viszont meggyőztek. Sajnos a korábbi történések komoly nyomot hagytak az egészségemen. Ritmuszavart, fibrilláció gyanúját jelezte a készülék. Mára az ellenőrzéseket elsődleges feladatként kezeli a családom. Heti 1-2 mérést végzünk. Biztonságérzetet adnak az elfogadható eredmények, de bízom benne, hogy segítséget is jelent majd az orvosi ellenőrzésem során.

Ez a zsebben is elférő, könnyen kezelhető kis eszköz szerintem sokak számára jelenthet biztonságot, de akár felhívhatja a figyelmet egy komolyabb kivizsgálás szükségességére is.

A családunkban mindenkinél ott van ez a csodás készülék. Az egészséges családtagoknak megnyugvást jelent, számunkra pedig, akik különböző betegségekkel élünk, egy kis biztonságforrás.

Saját történetem megosztásával remélem segítségére lehetek majd valakinek döntése meghozatalában.

Kívánom, hogy minél több ember otthonában legyen fellelhető, a WIWE és jelentsen mindig biztonságot a tulajdonosának.

Kívánok Önöknek további munkasikereket.

Köszönettel: Zoltán


Vissza