"A betegségünk folyamatos és pontos követésében illetve az okok feltárásában majd a gyógyításban mind nekünk mind az orvosunknak óriási segítséget jelentett"

Pár évvel ezelőtt életkorunkból kifolyólag, illetve egészségünk pontos ismerete és megőrzése céljából vásároltunk egy WIWE készüléket.

Folyamatosan ellenőriztük egészségi állapotunkat anélkül, hogy ezzel terheltük volna a háziorvosunkat, illetve a praktikumát kihasználva átküldtük online az eredményeket az orvosunknak, és ez alapján a doktor úr érdemben tudott segítséget nyújtani.

A betegségünk folyamatos és pontos követésében, illetve az okok feltárásában majd a gyógyításban mind nekünk, mind az orvosunknak óriási segítséget jelent a WIWE.

Ezt erősítette meg a COVID járvány is, amikor az egész családot - mely három generáció – folyamatosan teszteltük a készülékkel. Értem ezalatt a 6 éves unokám, aki ráadásul élvezi a mérést és külön kéri azt, a lányom, a vejem, és jómagunk szív- illetve véroxigénszint ellenőrzését. Ráadásul mindenki a saját gépén – legyen az tablet vagy telefon – tudja tárolni a saját eredményeit.

A kis készülék számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik: kisméretű, hordozható szerkezet korrekt szerviztámogatással, telefonos és e-mailes ügyfélszolgálattal, nem elfelejtve a további fejlesztésekhez való hozzájutás lehetőségét!

KÖSZÖNJÜK!!!!

Elnézést most be kell fejeznem mert jött az unokám „Tati mérhetünk???? :))”

Nagy tisztelettel megköszönve:

Szabó József


Vissza