"A WIWE mérések eredményei igazolták a gyanúmat, sőt a készülék javasolta a további szakorvosi vizsgálatot."

„Én és a WIWE”

 

74 éves férfi vagyok. Két évtizede szenvedek szív- és érrendszeri betegségben, magas vérnyomásban. Sajnos azok közé az emberek közé tartozom, akik megérzik a szívritmus változását, korábban többször volt pitvarfibrillációm is.

2018. elején lettem figyelmes egy WIWE hirdetésre, amely azonnal felkeltette a figyelmemet. Alaposan elolvastam a tájékoztató anyagokat, a felhasználói véleményeket, ezt követően megrendeltem ezt a remek készüléket.

Azóta napi rendszerességgel használom a WIWE készülékemet. Egyrészt pszichésen jó hatással van rám a tudat, hogy van egy megbízható műszer, ami kimutatná, ha bajban lennék, és a kezelő orvosomnak is továbbíthatnám a kapott értékeket.

Másrészt egy évvel ezelőtt újra többször tapasztaltam a fibrillációt. A WIWE mérések eredményei igazolták a gyanúmat, sőt a készülék javasolta a további szakorvosi vizsgálatot. A kezelőorvosom nagy örömmel fogadta, hogy vittem az elmentett adatokat, ennek hatására, és egy alapos kivizsgálást követően 2019. július 22-én ablációt végeztek rajtam.

Mivel azóta is folyamatosan használom a WIWE készüléket, örömmel fogadtam a frissítést, mely már a HRV értékét is kijelzi. Ennek kapcsán a pillanatnyi fizikai állapotomról is információt kapok.

Tapasztalataim alapján mindenkinek, akinek szívproblémája van, javaslom a WIWE készülék használatát. Családon belül és ismeretségi körömben igyekszem terjeszteni a hírét, hasznosságát.

 

Egy Kedves Felhasználó


Vissza