"Ahogy egyre idősebb lettem a tünetek egyre fokozódtak, több 10 ezer forintokat fizettem ki orvosra, Holter EKG-g folyamatos felhelyezésére, de ilyenkor természetesen ismét semmi."

Tisztelt WIWE csoport!

 

 

Történetem röviden: Körülbelül 14-15 éves koromtól fogva, többször fogott el furcsa szívveréssel járó feszítő érzés, több orvos sajnos nem vette komolyan, mert azon idő alatt ameddig meg csináltak egy EKG-t pont tünetmentes voltam. Már kezdtem megtanulni együtt élni a problémával. De, ahogy egyre idősebb lettem a tünetek egyre fokozódtak, több 10 ezer forintokat fizettem ki orvosra, Holter EKG-g folyamatos felhelyezésére, de ilyenkor természetesen ismét semmi.

Ekkor a kardiológusomnak feltettem a kérdést, nincs-e esetleg bérelhető, vagy vásárolható készülék, ami mindig nálam lehet és amikor érzem a bajt, azonnal mérni tudnék vele.

Ekkor Ő a Wiwe-t javasolta. Meg is vásároltam, majd nár egy hét múlva sikerült többször is rögzíteni a problémát, ami egy AVNRT ablációhoz vezetett rövidesen, ami hála istennek meg is oldotta a problémám.

A sors iróniája, hogy feleségemnek hasonló életút után szintén a Wiwe fedte fel ritmuszavarát és jelenleg ő is feltehetőleg műtéti úton lesz gyógyítva a közeljövőben.

Nagyon sokat köszönhetünk ennek a kis készüléknek, akinek lehet mindig mesélek róla, és több barátnak és családtagnak is végeztem már mérést, és sarkaltam arra, hogy figyeljen magára kicsit jobban. 

Sajnálattal tölt el, hogy nagyon sok orvos, és ápoló sem tud a készülékről semmit , nemhogy a civil, hasonló problémával küzdő emberek. Úgy vélem az ilyen történetek, hozhatják közelebb az emberekhez ezt a csodás találmányt.

Illetve akár az sarkalhatná őket az eszköz kipróbálására, megvásárlására, ha olyan ember beszélne nekik róla, aki ennyit köszönhet a WIWE-nak.

Köszönöm, hogy végig olvasták, bár ez egy rövidített változata nem egyszerű kálváriánknak és köszönöm Önöknek, hogy egy ilyen hatékony kis eszközt alkottak meg!

Üdvözlettel:

Orbán Zsolt és Orbánné Kovács Klaudia


Vissza