"Az orvos teljesen megvolt illetődve amiatt, hogy Ő még nem találkozott olyan beteggel aki hozta volna a saját diagnózisát."

A nevem F. János és Sydney-ben élek Ausztráliában.

 

Az elsők között voltam akik megrendelték a Wiwe készüléket, ami akkor még engedélyeztetés alatt volt és eléggé sokat kellett várnom, mire megkaptam aminek nagyon örültem.

Az egyik weboldalon találtam rá véletlenül és miután végig olvastam, hogy mi is ez a készülék, nem haboztam azonnal meg rendeltem, amit a mai napig nem bántam meg. 

Azért rendeltem meg, mert nagyon sok szív specialistához jártam vizsgálatra, hogy kiderítsék mi a baj a szívemmel, mert sokszor félre vert.

Néhány alkalommal mikor rám tették a 24 órás EKG készüléket, soha semmi nem törtent, minden rendben volt. Néhány nappal később pedig előjött a probléma.

Egy alkalommal éppen az éves kivizsgálásra és stressz tesztre mentem, gondoltam elviszem a készüléket és a telefonomon lévő applikáción regisztrált adatokat megmutatom az orvosnak. Az orvos teljesen megvolt illetődve amiatt, hogy Ő még nem találkozott olyan beteggel aki hozta volna a saját diagnózisát. Az egész vizsgálat alatt csak hitetlenkedett és azt hajtogatta, hogy Ő még nem találkozott ilyen pácienssel.

Azota is akinek csak tudom, és tudom hogy szív problémája van, mint az unoka testvérem férje, ajánlom, hogy vegyék meg és diagnosztizálják magukat. 

Ez az en kis történetem a készülékről.

 

Tisztelettel: F. János

  


Vissza