"Én és a WIWE – egy szoros barátság története"

Én és a WIWE – egy szoros barátság története

 

Kedves WIWE Csapat!

 

Nagy örömömre szolgál megosztani Önökkel a személyes történetemet WIWE készülékem kapcsán.

Én egy – szív problémák tekintetében - kifejezetten veszélyeztett csoportba tartozó személy vagyok az orvostudomány jelen állása szerint, a következő ’paraméterek’ miatt:

  • 39 (egy hónapon belül 40) éves férfi vagyok
  • Igen stresszes multinacionális környezetben dolgozom
  • Vezetőként dolgozom
  • Családomban generációk óta jellemzőek (apai ágon) a kardiológiai problémák

A fent is említett stresszes életmód miatt 2019. március 28-án ellátogatva háziorvosomhoz erős mellkasi nyomásra panaszkodva, ott nagyon rossz eredményű EKG mérését követően azonnal roham mentőt hívtak hozzám.

Így sajnos Édesapámat születésnapján a szirénázó mentőben fekve tudtam telefonon felköszönteni, egyben közölve a borzasztó hírt, hogy úton vannak velem a Honvéd Kórházba (Újpestről) és nem is kecsegtetnek jó kilátásokkal a mentős orvosok.

A kórházban a sürgősségi részlegről rövid úton fel is vittek az egyik műtőszobába, és elvégeztek egy katéterezést.

Ennek az eredménye, valamint az ezt követő számos vizsgálat eredménye az azt követő napokban egyértelműen megerősítette, hogy nem szervi problémáról van szó, hanem a stressz által kialakult ritmuszavar, valamint szívizomgyulladás a probléma.

Mindezek pedig tökéletesen visszavezethetőek voltak a stresszes életmódra, melynek egyik hozadéka az is volt, hogy elhanyagoltam az egészségi állapotomat, a rendszeres szív-és érrendszeri vizsgálatokat, és testem megfelelő fizikai karbantartását.

 

Ez az eset egy hatalmas figyelmeztetés volt számomra, valamint családom számára is, aminek hatására eltökéltem magam, hogy életmódot váltok, mindenek előtt munkahelyet váltottam, rendszeres sportolásba kezdtem, és az addiginál jelentősen több időt töltöttem onnantól kislányommal is, ami a legfontosabb dolog az életben.

Ezen a ponton költözött be hozzánk egy rendkívül jó Barát, akivel azóta is napi kapcsolatot ápolok, és hihetetlen segítség számomra az egészségem monitorozásában, annak megőrzésében, és aki minden családtagom számára is hatalmas megnyugvást nyújt mióta velünk „él”. Ez a barát nem más, mint maga WIWE!

WIWE barátom létét ezúton is nagyon köszönöm Önöknek!

Gyakorlatilag napi, de legalább kétnapi rendszerességgel használom a készüléket, szívizom állapotom, szívritmusom kontrollálására, amellett, hogy remekül méri a véroxigénszintemet és a HRV-t is, amelyek szintén fontos indikátorok a mindennapokban.

A fenti eredményeket rendszeresen megosztom (emailben, ami rendkívül egyszerűen használható) kezelőorvommal, akinek ez – bevallása szerint – nagy segítség a két vizsgálat közti állapotváltozásom figyelésére.

 

Nagy várakozással tekintek minden további fejlesztésre, új termékre, mely Önöktől a piacra kerül. Büszke vagyok rá, hogy a WIWE magyar!

Köszönöm a lehetőséget, hogy megoszthattam tapasztalataimat a készülékkel, csodálatos, mint ahogy az a csapat is, amelynek egy ilyen készülék kifejlesztése köszönhető.

 

Üdvözlettel és köszönettel,

 

Hevér Tamás


Vissza