"Én Őrangyalként gondolok rá"

Kapcsolatom a Wiwe készülékkel, igazán kérdőjelekkel indult. Hiszen mit tudhat egy kis készülék? Mikor először kiprobálták csak ámultam, de a mérés után azonnal tudtam, igen ez kell nekem.

 

Nálunk a családban sajnos örökletes a koszorúér betegség, ami engem is utolért. Három éve a Városmajori Szívklinikán stent beültetésen estem át, amivel esélyt kaptam a mindennapok folytatására. A klinikán volt alkalmam közelebbről megismerni ezt a kitűnő fejlesztést, ami nagy biztonságot ad a mai napig számomra és természetesen a családom számára is, hiszen az egész család kontrollálható. 

Megbízható és a tudat, hogy bármikor, bárhol tudom használni, hiszen a használata diszkrét, számomra megnyugtató. A tárolt adatokat a kardiológussal meg tudom osztani, ezáltal akár a fennálló helyzetet is lehet orvosolni.

 

Úgy gondolom, sokunk számára a fejlesztők megadták azt a biztonságot, amivel úgy tudjuk élni a mindennapokat, hogy kontrollálható akár egy heves szívdobogás is.

 

Köszönettel és hálával gondolok azokra akik megvalósították, hogy valóságban is egy otthoni diagnosztikai eszköz tulajdonosa lehetek, és ma már annyira része az életemnek, /én Őrangyalként gondolok rá/, hogy ha más nincs is nálam, de a Wiwe-m mindig velem van.

 

Köszönöm, üdvözlettel, Fehér Zsuzsanna


Vissza