"Ez kell nekem! Döntöttem el azonnal, amikor megláttam, hogy az EKG görbéket is rögzíti a kis készülék kinyomtathatóan. Meg is volt a családi ajándék pontosan karácsonyra kiszállítva!"

„Én és a WIWE”

Több mint 20 éve kezdődtek nálam időnként kisebb rosszullétek, ezen idő alatt főként azt vettem észre, hogy kicsit nehezebben kapom a levegőt, illetve ha nehéz munka közben kifulladtam, akkor a megszokott légzésem lassan állt helyre.

Panaszommal a háziorvos igazán nem tudott foglalkozni, mivel amikor felkerestem nem volt panaszom. Évek alatt többször terheléses EKG-vel is vizsgáltak, „eredménytelenül”, mert az elfogadható volt.

Pár évvel ezelőtt már meg tudtam határozni a panaszomat aritmiá-ban, de továbbra is pár óra, fél nap után elmúlt nyomtalanul, ezért igazán a szakorvos sem tudott velem mit kezdeni.

Sem az EKG-k, sem a 24 órás Holter nem erősítette meg panaszaimat. Volt olyan, hogy mire a háziorvoshoz elértem a rendelési időben az EKG vizsgálatra, panaszom elmúlt. Nem sikerült "bizonylattal" igazolni a betegségemet.

Két évvel karácsony előtt találtam rá az interneten az érdekes nevű WIWE készülékkel kapcsolatos tájékoztató cikkre, amelyet az egyik legilletékesebb szakorvos, dr. Merkely jegyzett.

Ez kell nekem!

Döntöttem el azonnal, amikor megláttam hogy az EGK görbéket is rögzíti a kis készülék kinyomtathatóan. Meg is volt a családi ajándék pontosan karácsonyra kiszállítva.

A WIWE által készített jelentések alapján a szakorvosom most már célzottan tudta a kezelésemet folytatni. Nekem meg az esetleges rossz érzés esetén készített jelentés megnyugtató volt, hogy csak a szokott ritmuszavar van és nem más.

A saját vizsgálatom sikerein felbuzdulva a családomat is „vizsgáltam”, és barátaimnak is ajánlottam sikerrel a készüléket. Részletes magyarázat nélkül is megértették a színekkel megjelenített eredményt.

 

Keresztes Péter


Vissza