"Ha nem tudtam volna a WIWE mérésekkel igazolni a folyamatos alacsony pulzust, egy tortúra lett volna, mire bekerülök a kardiológiára."

Kedves WIWE csapat!

 

Két éve vásároltam a WIWE készülékemet. 8 éve pitvar fibrillácó ritmuszavar problémáim vannak, Két abláción vagyok túl. A második sem hozott tökéletes megoldást, s mivel elég sokat utaztam vidékre a munkám miatt, és elég nyugtalanná tett a tudat, hogy bármikor előjöhet egy újabb ritmuszavar, az interneten próbáltam keresni olyan lehetőséget, amivel bárhol tudok egyszerű EKG mérést készíteni. Az orvosok mindig azt mondták, hogy ha érzem hogy probléma van, akkor csináltassak EKG-t. Akinek volt már hasonló problémája, az tudja, hogy hol rövidebb, hol hosszabb ideig tart egy-egy ritmuszavar, és általában pont akkor nincs, amikor az emberre ráteszik az EKG-t. Így döntöttem egy WIWE készülék megvásárlása mellett. Nagyon megnyugtató, ha érzem hogy probléma van, rögzíteni tudom a készülékkel. A WIWE leletek alapján már kétszer módosították a gyógyszerezésemet. Tavaly húsvétkor óriási segítséget jelentett a gyógykezelésemben. Fülészeti problémámból adódóan egy olyan infúziós kezelést kaptam a kórházban, amit a szívem miatt igazából nem kaphattam volna. A harmadik nap, pont húsvét este leesett a pulzusom 40 körülire. Orvos nem volt az osztályon, s a nővér sem volt a helyzet magaslatán. Nem részletezem végig, tény az hogy szives létemre 2 nap eltelt, mire hívtak egy kardiológus. Egyedül a WIWE méréseimmel tudtam dokumentálni a folyamatos pulzus problémát. Hogy egész pontos legyek, a fülészeti osztály nem tudta elbagatelizálni az egészet. Azt is nehéz volt elérni, hogy kardiológust hívjanak. Végül 2 hét kardiológia lett a folytatás. Ha nem tudtam volna a WIWE mérésekkel igazolni a folyamatos alacsony pulzust, egy tortúra lett volna, mire bekerülök a kardiológiára.

Ott viszont gyógyulás közben, volt bőségesen lehetőségem tesztelni a készüléket. Teljesen jól vizsgázott. A mérések alapján a kezelőorvosommal át tudtuk beszélni, hogy milyen leletek azok, amelyek esetében elég plusz gyógyszert bevennem, és melyek azok, amelyek ha előfordulnak, ne habozzak kórházba menni, vagy mentőt hívni. Épp a napokban készülök kardiológiai kontrollra. Viszem az utóbbi időszak méréseit. Mindenkinek, aki szív problémával küzd, csak javasolni tudom a WIWE használatát. 

 

Üdvözlöm a csapatukat! 

 

Nagyon sok sikert és Isten áldását kívánom a további munkájukra.

 

Tisztelettel: Csongár József.

 


Vissza