"Komplex veleszületett szívfejlődési rendellenességem volt, amire 39 éves koromig nem derült fény."

Hogy mi az én történetem? 

 

Kicsit korábban kezdődött, mint hogy a WIWE-ot fejleszteni kezdték volna, a magzati életem első heteiben.

Komplex veleszületett szívfejlődési rendellenességem volt, amire 39 éves koromig nem derült fény. Akkor is csak egy rutin ellenőrzés kapcsán, üzemorvosi vizsgálaton. Soha nem volt addig tünetem, de a hosszú ideig tartó diagnózis alatt elég vészes állapotba kerültem. A lényeg: 2,5 évvel ezelőtt egy nehéz műtéttel megjavították, befoltozták, plasztikázták a szívemet és azóta teljesen új életet kaptam. 

Akkor megfogadtam, hogy ha Székely László főorvos úr visszaadott engem a pici gyermekemnek, akkor nagyon vigyázni fogok magamra.

Nekem ebben segít a WIWE. Minden nap használom, különböző élethelyzetekben. A műtét óta pl. nagyon erősen érzékeny lettem hidegfrontra, és a készülék segít abban, hogy kiderítsem, milyen eredetű lehet egy mellkasi fájdalom. 

Hozzá kell tennem, hogy gyógyszerész vagyok és korábban volt némi közöm EKG kiértékelésekhez is... szóval el tudom dönteni, melyik gyógyszerhez kell nyúlnom adott esetben.

De nagyon jó érzés, hogy biztonságban tudhatom a szívemet és a családtagjaimét is. Megnyugtató az is, hogy adott esetben azonnal továbbítani tudom az eredményt kardiológus számára.

Köszönöm, WIWE!


Vissza