"Összességében elmondhatom, hogy egy szívinfarktustól mentett meg a készülék, amit a kardiológus is megerősített!"

Kedves Wiwe csapat!

 

Szívesen megosztom a saját történetemet, hátha másnak is inspirációt adhat az eszköz használatára.

 

Apukám vonalán több rokon is szív- és érrendszeri problémákkal küszködött, és halálukban is komoly szerepe volt ezeknek a betegségeknek, így az esetleges öröklődéssel komolyan számoltam. 

Jómagam egész életemben sportoltam, nem dohányoztam,  és alkoholt is csak alkalomszerűen fogyasztok. Ritkán voltam beteg, szűrésekre is rendszeresen járok, laboreredményeim nem mutattak korábban olyan értékeket, ami a szívemmel vagy az ereim állapotával kapcsolatos problémára utaltak volna. 

4-5 éve jelentkeztek először szívritmus panaszaim. A munkahelyemen olyan egészségügyi csomagot lehetett választani, ami többféle vizsgálatra adott lehetőséget. Ennek keretében jelentkeztem kardiológiai vizsgálatra, amely során magnézium hiányt állapítottak meg, és ennek gyógyszeres pótlását javasolták. A panaszok enyhültek, de nem szűntek meg teljesen. A doktornő annyit mondott, hogy tanuljak meg vele együtt élni, évente csináltassak szívultrahangot. Rendszeresen sportoltam továbbra is (heti 4-5 alkalommal), ennek során nem éreztem soha szívvel kapcsolatos problémát.

 

Jó pár éve olvastam a WIWE készülékről az interneten, és már akkor eldöntöttem, hogy én is be fogom szerezni. Egyrészt a saját, másrészt a családtagok tesztelése volt a cél, hogy a problémákat már korán észlelhessük vele. Mivel 2 éve ismét előjöttek a ritmuszavaraim, megvásároltam a WIWE készüléket. Már az első használatnál "besárgult" 1-2 érték, így bejelentkeztem a háziorvosnál, aki tovább irányított a kardiológushoz. Szerencsére nem kellett nagyon magyaráznom, hogy mi ez a készülék, mert ő is használta a diagnosztikai munkában. Egyből le is tesztelt a sajátjával, amely ugyanazt mérte. Elküldött többféle vizsgálatra, melynek eredményeképp kiderült, hogy az egyik koszorúérben nagyon komoly szűkületem van! Hamar szerzett időpontot egy katéteres vizsgálatra, ahol a problémás érbe három stentet is be kellett építeni. Azóta voltam már kontrollon, minden rendben.

 

Összességében elmondhatom, hogy egy szívinfarktustól mentett meg a készülék, amit a kardiológus is megerősített! Mivel a ritmuszavarral együtt tudtam élni, nem feltétlenül mentem volna új vizsgálatra, ha a készülék nem jelzi a problémát.

 

Köszönöm, hogy elolvasták a történetemet, és köszönöm a munkájukat.

 

U.I. A családban mindenkinek "zöld" értékei vannak, így remélem a két fiam nem örökli tovább a családi szív problémákat.

 

Üdvözlettel,

Gerner Zoltán


Vissza