"Több száz embert mértem végig, köztük olyanokat is akiknek ismert kardiológiai problémájuk volt. Az ő betegségüket a WIWE is visszaigazolta."

Én és a wiwe.

 

Közel 2 éve látogattam meg a Millenáris Parkban szervezett kardiológiai előadás sorozatot ahol az egyik asztalnál sorba lehetett állni egy "wiwe"- mérésre. Tetszett a dolog, de az akkori kb 80e Ft-os árat egy kicsit sokallottam saját használatra.

Tagja vagyok egy cukorbeteg egyesületnek (XVII. ker RÁCUK) amely feladatának tekinti, hogy mind az egyesület tagjainak, mind azon kívülieknek időnként szolgáltatás gyanánt bizonyos méréseket végez. Pl. vércukorszint, koleszterin, vérnyomás. Nem vagyunk ugyan orvosok , de szűrtünk már ki olyan potenciális betegeket akiknek ajánlottuk, hogy keresse fel a háziorvosát, vagy szakorvosát.

Ebbe a szolgáltatási tevékenységbe szépen beleillett az, hogy az egyesület vett két wiwe készüléket . Mivel nekem (is) van okos telefonom ezért rám hárult az a megtisztelő feladat, hogy használjam az egyiket. Több száz embert mértem végig, köztük olyanokat is akiknek ismert kardiológiai problémájuk volt. Az ő betegségüket a wiwe is visszaigazolta. Voltak olyanok is akik tőlem tudták meg, hogy meg kellene látogatniuk legalább a háziorvosukat. Aki kérte annak e-mailban el is küldtem az eredményeit.

Szerintem egy jól használható, megbízható, egyszerű készülék amivel igen jól járt az egyesületünk.

 

Gál Ferenc


Vissza