Cégtörténet

 

Rólunk:

 

Cégünk több mint 50 éves gyártói fejlesztői tapasztalattal rendelkező 100%-ig magyar tulajdonban lévő cég. Európa TOP-40 ortopéd vállalkozása között szereplő Kft., mely Egerből közel 40 országba szállítja termékeit.

Innovatív diagnosztikai eszközünket nemzetközileg elismert orvosokkal, világvezető cégekkel együttműködve alkottuk meg.

Küldetésünk között szerepel, hogy vezető innovatőri szerepet töltsünk be és minőségi termékeket biztosítunk vásárlóink számára. Ezzel elősegítve a gazdaságilag stabil céget és az erős munkáltatói márkát. Mindemellett az is kiemelten fontos számunkra, hogy szerethető munkahelyet biztosítsunk, ahová öröm bejönni, és dolgozni közös célunkért, az emberek életének könnyebbé tételéért.

 

Hogy kezdődött a WIWE történet?

Mindig kerestük a lehetőségét, hogyan tudnánk jobbá és könnyebbé tenni az emberek életét. Ezért amikor összetalálkoztunk egy nagyszerű ötlettel, felkaroltuk és a 30 éves kutatási eredményekre illetve a több évtizedes egészségügyi gyártói tapasztalatainkra alapozva létrehoztuk a WIWE-ot.

Új volt számunkra a diagnosztikai termékek világa, viszont teljes energiával és lelkesedéssel vetettük bele magunkat az anyacég hátterére támaszkodva.

Célunk nem egyetlen termék megalkotása, hanem egy olyan, otthoni diagnosztikai eszköztár kifejlesztése, amely arra szolgál, hogy ebben a rohanó világban is tudjunk törődni a saját és szeretteink egészségével.

A WIWE fejlesztése körülbelül 2 évet vett igénybe, az algoritmus hátteréhez szükséges kutatás Prof. Kozmann György és a Pannon Egyetem csapata részéről több évtizeden át zajlott. Az engedélyeztetés során bevizsgálások sorozata következett, így szereztünk CE jelet a terméknek orvostechnikai eszköz kategóriában.

 

Hol tartunk most?

A WIWE-ot már közel 40 kardiológiai központban, többek között a SOTE-n, a Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikán is használják, emellett elérhető magánklinikákon, Apple boltokban, gyógyászati üzletekben, webáruházakban. Használják háziorvosok, és orvosi egyetemek kardiológia és belgyógyászati osztályai is.

Célunk elsősorban azonban az volt, hogy a lakosság hasznára váljon és segítünk megelőzni az értelmetlen elhalálozást innovatív diagnosztikai eszközökkel. Rendszeresen kapunk köszönőleveleket a felhasználóktól, hogy a WIWE segített felfedezni egy olyan problémát, amelyről nem tudtak korábban, vagy sikerült végre "megcsípni", hogy mi a probléma, vagy sikerült egy szívgyógyszert végre beállítani.

Idáig 20 országban kezdődött meg a készülék regisztrációja és forgalmazása, ezek túlnyomó része EU-ország, de például Ausztrális is szerepel a listán.

A kínai forgalmazás miniszteri együttműködéssel indul, melyet júniusban az „Egészség Kapuja” 16 közép-kelet európai ország és Kína egészségügyi miniszteri találkozóján írtunk alá.

A fém alkatrészeket a Sanatmetal egri 22000 m2-es telephelyén gyártjuk, ahol több mint 24 ezer féle termék gyártása 5 üzemcsarnokban történik. A gyártáshoz használt alapanyagok kizárólag minősített beszállítóktól származnak. 
 WIWE-hoz felhasznált chipek, Texasból érkeznek. Összesen 15 beszállító partnerrel dolgozunk együtt Európában, elsősorban Magyarországon, ezzel támogatva a magyar cégeket.