Applikáció adatvédelem

Adatvédelmi tájékoztató

A WIWE használatához szükséges adatok kezelése

A WIWE applikáció használatához nem szükséges külön regisztráció, azonban bizonyos funkciók optimális használatához szükség lehet az ön személyes adataira. Ezeket az adatokat ön a belátása szerint adhatja meg a WIWE használata során. A myWIWE Diagnosztika Kft. a WIWE (eszköz és applikáció) használata során nem szerez meg, nem gyűjt és nem tárol felhasználói adatokat.

A WIWE eszközön és a WIWE applikációban tárolt személyes adatok csak a felhasználó számára elérhetőek, a felhasználó mobiltelefonján keresztül.

A WIWE mobilalkalmazás használata során megadott személyes jellegű felhasználói adatok (nem, életkor, testtömeg, magasság, diagnosztizált betegségek, életviteli szokások…) kizárólag a felhasználó mobiltelefonjában tárolódnak, kizárólag ön-ellenőrzés céljára szolgálnak, azokat az alkalmazás fejlesztője és üzemeltetője semmilyen módon sem tárolja és nem kezeli. A személyes adatok az ön-ellenőrzési cél teljesüléséig tárolásban maradhatnak a készülékben vagy a mobiltelefonon.

A felhasználó által a telefonon tárolt WIWE adatok az ő egyéb személyes adataival egyenlő szintű adatvédelmet élveznek és így csak a felhasználótól függ az adatok hozzáférési jogosultsága.

A WIWE eszközről származó információk csak a WIWE készüléken és a mobileszközön tárolódnak, a myWIWE Diagnosztika Kft. vagy harmadik fél részére nem hozzá férhetőek, viszont emiatt az applikáció törlésével a személyes adatok is törlésre kerülnek.

A WIWE alkalmazásban rendelkezésre álló szolgáltatások az alkalmazás szoftververziójának függvényében eltérőek lehetnek. Az alkalmazással biztosított egyes szolgáltatások értesítés nélkül változhatnak a szoftver-verziók szerint.

Az applikáción belüli vásárlásokra az Apple és a Google Play áruházak általános adatvédelmi szabályzata és adatkezelése vonatkozik. A WIWE eszköznek és az alkalmazásnak nincs hozzáférése a bankkártyaadatokhoz.

Adatmegosztás

A WIWE eszközből származó információk az alkalmazás segítségével kizárólag a jogosult felhasználó akaratából, kifejezett hozzájárulásával továbbíthatóak. Az adattovábbítási lehetőség célja, az egészségi jellemzők kívánság szerinti megosztása a felhasználó orvosával vagy azzal a személlyel, akit a felhasználó erre érdemesnek tart.

Az alkalmazás nem küld el automatikusan semmilyen felhasználóhoz köthető adatot. A felhasználónak viszont lehetősége van a WIWE készülékével mért adatokat az okostelefonján keresztül a WIWE alkalmazás segítségével elküldeni a felhasználó által meghatározott e-mail címre. A WIWE készülékkel végzett méréssel nyert EKG görbét és az EKG-hoz kapcsolódó számszaki kiértékelést, valamint a WIWE által jelzett megállapításokat az alkalmazás egy előre rögzített formátumba rendezi. Ez a dokumentum e-mailen keresztül egy érintéssel továbbítható a felhasználó által kiválasztott személyeknek.